вторник, 28 января 2014 г.

РОЗПОЧАЛАСЬ КРИВАВА БОРОТЬБА МІЖ УГРУПУВАННЯМИ МАЙДАНУ

Керівництво бійцівських підрозділів «Свободи» має намір «натравити» своїх підопічних на активістів громадського об’єднання «Спільна справа», які продовжують захоплювати адмінбудівлі державних установ.
Здавалось, що окупація приміщень державних установ є частиною плану дій Ради Майдану. Проте нещодавно стало відомо, що лідери протестів у Києві не планували захоплень, крім КМДА та будинку профспілок. Постає питання: хто ж продовжує в порушення закону «дразнити» владу, займаючи будівлі й перешкоджаючи роботі державних організацій?
Опозиційні лідери були вкрай здивовані, коли дізнались, що бійці «Спільної справи» самовільно вирішують як, що і коли їм захоплювати. Діють, так би мовити, в автономному режимі, не зважаючи на якусь там Раду якогось Майдану. На чолі з Олександром Данилюком вони здійснюють справжні набіги на життєво важливі точки для життєдіяльності держави. При цьому, останні напади ніякого конструктивного значення для Євромайдану в цілому не мають. Така собі банда батьки Махна тероризує столицю всупереч всьому, навіть думки союзників.
Після кількох невдалих спроб з боку представників Ради Майдану провести переговори з Данилюком, «свободівці» вирішили взяти справу в свої руки. Їх бійці приведені в «стан готовності № 1» та чекають лише команди «фас», щоб розпочати бойові дії проти «Спільної справи». Вони будуть переслідувати підопічних Данилюка на Майдані й поза ним, звільняти захоплені новими «анархістами» будівлі держустанов й іншими способами створювати дискомфорт противнику. Не виключено, що в разі опору (цілком ймовірного) будуть застосовуватись засоби грубої сили, тобто палиці, каміння та інші травмонебезпечні предмети. А це означає, що до нас повертаються «лихі 90-ті» з «розборками», бійками та рікам крові просто на вулицях столиці.
Мабуть, дуже скоро Донилюк спробує втекти за кордон, адже тепер він перейшов не тільки межу закону, а й дорогу подібним до себе «бєспрєдєльщікам» в особі націоналістів.
Альона Кринична

Комментариев нет:

Отправить комментарий